Δολοφόνος ο γιος του Τούρκου πιλότου που σκότωσε το Υποσμηναγό Νικόλαο Σιαλμά.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο γιος του Τούρκου πιλότου των F-16 που ενεπλάκη στην αερομαχία της 12ης Ιουνίου 1992 κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο ήρωας πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, Νικόλαος Σιαλμάς, θεωρείται στην Τουρκίας «κατά συρροή δολοφόνος», σύμφωνα με ρεπορτάζ που φιλοξενεί η τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ».

Πρόκειται για τον Αταλάι, γιο του Ιλχάν Φιλίζ, ο οποίος φέρεται να ενέχεται στη δολοφονία αρκετών ατόμων, και σε βάρος του έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol, καθώς δεν έχει συλληφθεί και καταζητείται εδώ και τρία χρόνια. Ωστόσο, φέρεται ενεχόμενος και στη δολοφονία 40χρονου δασκάλου στη συνοικία Τούζλα της Κωνσταντινούπολης.

Ο Αταλάι Φιλίζ σύμφωνα με το ρεπορτάζ που φιλοξενεί η τουρκική «Χουριέτ»,  καταζητείται για τον φόνο του Γκοκτούγκ Νταμιραρσλάν (γιου του υποστρατήγου Χασάν Χουσεΐν Ντεμιραρσλάν) και της συντρόφου του Ελένα Ραντσίκοβα, ρωσικής καταγωγής, στις 16 Σεπτεμβρίου 2013. Ο Αταλάι Φιλίζ όμως είχε σχέση με Ρωσίδα φίλη της Ελένα, την Όλγα Σερέγκινα, η οποία έχει εξαφανιστεί από το 2013 και είναι πιθανό να έχει πέσει θύμα του…

Ο πατέρας Ιλχάν Φιλίζ που σήμερα αντιμετωπίζει αυτή την τόσο δύσκολη κατάσταση στο σπίτι του, ενεπλάκη στην αερομαχία του 1992 με το πιο σύγχρονο μαχητικό F-16, ενώ ο Νικόλαος Σιαλμάς επέβαινε επί μαχητικού F-1 Mirage και όχι φυσικά επί F-15C που αναφέρει το ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας, καθώς ο συγκεκριμένος τύπος μαχητικού αεροσκάφους ουδέποτε εντάχθηκε στο ελληνικό οπλοστάσιο.
Στην πραγματικότητα, αν ο Νίκος Σιαλμάς επέβαινε σε F-15, το πιθανότερο είναι ότι ο Ιλχάν Φιλίζ που εκτελούσε τις γνωστές εντολές των ανωτέρων του για αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο, δεν θα είχε αποτολμήσει καν να εμπλακεί, για να μη δουλευόμαστε μεταξύ μας…

Κατά τα άλλα τί να σχολιάσουμε; Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και να το απευθύνουμε στον πιλότο-δολοφόνο του Ηλιάκη;

Πηγή ➤ Nantiareport

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου