Δείτε και τους επενδυτές απο την γείτονα Αλβανία - Μπούκαραν με όπλα σε σπίτια της Βορειοανατολικής Αττικής.


elas.lyste-blogspot.gr (4)
 ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τα στοιχεία ταυτότητας, τις φωτογραφίες καθώς και την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος των δύο αντρών από την Αλβανία που συνελήφθησαν για ένοπλες ληστείες σε σπίτια της βορειοανατολικής Αττικής, δίνει στη δημοσιότητα η αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστείας από κοινού από δράστες ενεργήσαντες με καλυμμένα χαρακτηριστικά, της παράνομης οπλοφορίας, της χρήσης πλαστού εγγράφου και της απόδρασης κρατουμένου.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

1. METO GERTI του LUAN και της FERUZE , γεννηθέντα το 1983 στην Αλβανία.

kasatda2

 kasatda3

2. BINO NORI του ILIR και της HERVO, γεννηθέντα το 1973 στην Αλβανία.


kasatda5


kasatda4
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 13 Δεκεμβρίου 2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους, την διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις με την ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων καθώς και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875210 και 210-6875188 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή ➤ stoxos

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου