Σοκ στο Βόλο: Είδε τις εξετάσεις του και αυτοκτόνησε

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχτηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (02/06) στο Βόλο και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο της πόλης, με θύμα έναν νεαρό άνδρα.

«Πάγωσαν» οι ασθενείς, οι επισκέπτες και οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο του Βόλου, όταν ένας άντρας ανέβηκε την εξωτερική σιδερένια σκάλα, στάθηκε στο πλατύσκαλο του 5ου ορόφου και «βούτηξε» στο κενό.

Τραγικός «πρωταγωνιστής» αυτής της απίστευτης ιστορίας, ήταν ένας νεαρός, ηλικίας περίπου 30 ετών, ο οποίος είχε μεταβεί μαζί με συγγενικά του πρόσωπα νωρίτερα στο Νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ξαφνικά, όπως ανέφεραν στο taxydromos.gr. αυτόπτες μάρτυρες, άρχισε να ανεβαίνει την εξωτερική σιδερένια σκάλα, με βηματισμό που δεν πρόδιδε -αρχικά- τις προθέσεις του.

Η μητέρα και ο πατέρας του, περίμεναν μαζί του έξω από τα επείγοντα, να τους καλέσουν για την εξετασή του. Η μητέρα του, η οποία φαίνεται ότι κατάλαβε αμέσως τι θα ακολουθούσε, άρχισε να φωνάζει για βοήθεια, να τον σταματήσει κάποιος. Ο πατέρας του έτρεξε πίσω του όμως ο νεαρός επιτάχυνε το βήμα του και μόλις έφτασε στον 5ο όροφο, προχώρησε στην κίνηση απελπισίας.

Ο θάνατος του άτυχου άνδρα ήταν ακαριαίος.

Πηγή ➤ newsbomb


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου