Βρέθηκε «αποθήκη» με κλεμμένα δίκυκλα από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Χαριλάου στην Αν. Θεσσαλονίκη .



ΛΥΣΤΕ blog ➤  Βρέθηκε «αποθήκη» με κλεμμένα δίκυκλα στην Αν. Θεσσαλονίκη.
Σε «αποθήκη» κλεμμένων δικύκλων είχε μετατρέψει σπείρα ανηλίκων τον εγκαταλειμμένο χώρο της «Αλυσίδας» στην Αν. Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ τρία άτομα κατηγορούνται πως τις τελευταίες τρεις ημέρες είχαν ρημάξει τη Θεσσαλονίκη κλέβοντας επτά δίκυκλα, τα οποία είχαν μεταφέρει σε χώρο του κτιρίου της «Αλυσίδας» στην οδό Παπαναστασίου, προκειμένου να τα κρύψουν.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Χαριλάου κατέσχεσαν και τα επτά δίκυκλα κάποια από τα οποία αποδόθηκαν ήδη στους ιδιοκτήτες τους, που είχαν σπεύσει να δηλώσουν την κλοπή. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανήλικοι «χτυπούσαν» σε διάφορες περιοχές και στη συνέχεια μετέφεραν τα κλεμμένα στο συγκεκριμένο χώρο. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν οι φερόμενοι ως δράστες «έκοβαν» τα μηχανάκια στο συγκεκριμένο σημείο ή εάν τα μετέφεραν αλλού για να μετατραπούν σε ανταλλακτικά. Πάντως και τα επτά δίκυκλα που βρέθηκαν στο χώρο ήταν ολόκληρα, καθυώς είχαν κλαπεί πολύ πρόσφατα.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για τη δράση της σπείρας και παρακολουθούσαν το χώρο. Όταν τελικά χτες το βράδυ διαπίστωσαν ότι οι ανήλικοι είχαν φτάσει στο χώρο μαζί με ένα ακόμη κλεμμένο δίκυκλο τότε επενέβησαν και τους συνέλαβαν. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν υπήκοο Αλβανίας και δύο άτομα με καταγωγή από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, 16 και 17 ετών. Μάλιστα, και οι τρεις είχαν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Εδώ έκρυβαν τα κλεμμένα μηχανάκια τα μέλη της σπείρας



Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου