Έγδυσαν βίλα στη Μύκονο - Περισσότερα από 130.000 η λεία των δραστών.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ 29ΧΡΟΝΗ ΓΑΛΛΙΔΑ Η ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ

Χρυσή διάρρηξη σε βίλα στη Μύκονο με λεία «μαμούθ» (μετρητά και χρυσαφικά αξίας άνω των 130.000 ευρώ) έχει σηκώσει στο πόδι τις Αρχές του κοσμοπολίτικου νησιού! Οι δράστες είναι προφανές ότι είχαν βάλει στο στόχαστρο την απομονωμένη κατοικία την οποία είχε νοικιάσει μια 29χρονη Γαλλίδα στη «γειτονιά της χλιδής», στο παραθαλάσσιο θέρετρο Αλεομάνδρα.

Οπως προκύπτει από τις μέχρι στιγμής έρευνες των διωκτικών Αρχών τις οποίες επικαλείται το espressonews.gr, οι κακοποιοί είχαν φροντίσει και είχαν μάθει σημαντικές πληροφορίες για τον... θησαυρό που έκρυβε το σπίτι, το οποίο φαίνεται ότι είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση τουλάχιστον τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ειδικά κατά τις νυχτερινές ώρες που δεν ήταν εύκολο να γίνουν αντιληπτοί και «σκάναραν» όλες τις κινήσεις της ενοίκου. Τελικά, αφού διαπίστωσαν ότι η 29χρονη απουσίαζε σχεδόν κάθε μεσημέρι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αποφάσισαν να δράσουν. Περίμεναν να φύγει η νεαρή από τη βίλα και εισέβαλαν στο εσωτερικό του εντελώς ανενόχλητοι, αφού κανείς δεν μπορούσε να δει τις ύποπτες κινήσεις τους, μια και τα υπόλοιπα πολυτελή ακίνητα βρίσκονται σε αρκετά μεγάλη απόσταση.

Με ακριβείς και μελετημένες κινήσεις, παραβίασαν την είσοδο και άρχισαν να κάνουν φύλλο και φτερό όλα τα δωμάτια αναζητώντας τη λεία τους και φροντίζοντας να μην αφήσουν ίχνη, προφανώς φορώντας γάντια. Οι «ποντικοί» κατάφεραν να κάνουν γερή μπάζα, αφού βρήκαν και άρπαξαν μετρητά ύψους 25.000 ευρώ, 4.000 δολαρίων και 2.000 λιρών Λιβάνου, αλλά και χρυσαφικά συνολικής αξίας 130.000 ευρώ!

Η νεαρή Γαλλίδα δεν πίστευε στα μάτια της όταν επέστρεψε και είδε ότι η βίλα είχε λεηλατηθεί και είχε κάνει φτερά μέχρι και το τελευταίο σεντ. Πάντως, η ίδια, όταν διαπίστωσε την κλοπή, πήγε απευθείας στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό χωρίς να εξηγήσει πώς είχε στην κατοχή της τόσα χρυσαφικά και μετρητά. Στη βίλα έσπευσε κλιμάκιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, το οποίο πήρε αποτυπώματα, ίχνη γενετικού υλικού και ό,τι άλλο στοιχείο μπορεί να φανεί χρήσιμο στην έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή ➤ patrastimes

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου