Τραγωδία! 19χρονος στρατιώτης πνίγηκε σε στρατιωτικό παραθεριστικό κέντρο στην Καβάλα.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τραγωδία χθές στην Καβάλα! 19χρονος στρατιώτης πνίγηκε στα ΚΑΑΥ Κεραμωτής το απόγευμα.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΓΕΣ, σήμερα Τρίτη 12 Ιουλίου 2016 και περί ώρα 17:45, ο Στρατιώτης Α. Κ. ετών 19, που υπηρετούσε σε μονάδα του νομού Ξάνθης, ενώ κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή του ΚΑΑΥ Κεραμωτής, ανασύρθηκε αναίσθητος από το ναυαγοσώστη του ΚΑΑΥ, ο οποίος επενέβη αντιλαμβανόμενος το συμβάν.

Ο στρατιώτης που κατά ορισμένες πληροφορίες είναι μάλλον Πομάκος ή κατά άλλες ανήκει στην μουσουλμανική μειονότητα, υπηρετούσε στο λόχο στρατηγείου της 4ης ΤΑΞΥΠ. Είχε αποσπαστεί στα ΚΑΑΥ για την θερινή περίοδο. Πήγε να κάνει μπάνιο μαζί με άλλους στρατιώτες, οι οποίοι κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και φώναξαν τον ναυαγοσώστη.

Έγινε προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από το γιατρό του ΚΑΑΥ και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου