Πτώματα 21 γυναικών και ενός άνδρα εντοπίστηκαν σε φουσκωτή λέμβο.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τα πτώματα 21 γυναικών και ενός άνδρα βρέθηκαν πάνω σε λέμβο στην οποία επέβαιναν μετανάστες, στην Μεσόγειο, ανακοίνωσαν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (Médecins sans frontières, MSF) στην Ιταλία.

Η οργάνωση τόνισε πως περισσότεροι από 200 άνθρωποι που επέβαιναν από την φουσκωτή λέμβο διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε ένα από τα σκάφη των MSF. Όπως επισημαίνεται, οι σοροί βρίσκονταν «για ώρες» στην λέμβο.

Δεν χορήγησε περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ), μέχρι την Δευτέρα, 79.861 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν δια θαλάσσης στην Ιταλία μέσα στο 2016, ενώ περίπου 3.000 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν χάσει τη ζωή τους ή θεωρούνται αγνοούμενοι στη Μεσόγειο μέχρι στιγμής φέτος.

Πηγή ➤ ΑΠΕ - ΜΠΕ


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου