25χρονη στα χέρια του Λιμενικού την ώρα που προμήθευε με θάνατο εννέα ατόμα.(Φωτό).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών κατά εξακολούθηση συνελήφθη μία 25χρονη, μεσημβρινές ώρες χθες, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση που διενεργήθηκε από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, του Γραφείου Ασφαλείας – Επιτελικού, του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και του Β΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.


Ειδικότερα, η ανωτέρω 25χρονη εντοπίστηκε στο παραλιακό πάρκο ''ΚΑΛΕΝΤΖΙΩΤΗ'' να προμηθεύει ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα ηρωίνη, σε εννέα άτομα που προσέρχονταν σταδιακά στην εν λόγω περιοχή, τα οποία επίσης συνελήφθησαν, ενώ στη συνέχεια κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες συνολικού μικτού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων και οχτώ δεκάτων (4,8gr) ηρωίνης που βρέθηκαν στην κατοχή των τεσσάρων εκ των εννέα αρχικά συλληφθέντων ατόμων, καθώς και το χρηματικό ποσό των οχτακοσίων πενήντα τεσσάρων ευρώ (854,00€) και επτά (07) κινητά τηλέφωνα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της 25χρονης συλληφθείσας.

Πηγή ➤ tempo24

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου