Θεοφάνης, 5… Εύχομαι να γίνω αστυνομικός! -Theofanis, 5… I wish to become a police officer!

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ «Πίστευα ότι ο γιος μου Θεοφάνης έχει χάσει 5 μήνες από τη ζωή του παλεύοντας γι’ αυτή μαζί με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών μας, μετά την εκπλήρωση της ευχής του θεωρώ ότι καλύφθηκε αυτός ο χρόνος της ζωής του με τον καλύτερο τρόπο. Από σήμερα έχει 6 χρόνια ζωής και όχι πεντέμισι που έλεγα μέχρι χτες!», λόγια μητέρας.

Ευχαριστούμε θερμά τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, Υπηρεσία Εναέριων Μέσων ΕΛ.ΑΣ., Διεύθυνση Αστυνομίας Αερολιμένα Αθηνών και Διεύθυνση Υγειονομικού Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ. για την καταπληκτική οργάνωση και συμμετοχή στην Ευχή του Θεοφάνη!

Εθελοντές/Volunteers: Σκυριανός Μιχάλης, Συρράκου Μαρία

Χορηγοί/Sponsors: Aegean, Zafolia Hotel Athens, Marathia Hotel, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Playmobil, Fresh Patisserie, Hertz

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2016 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ Α




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Πηγή ➤ Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου