Στο εδώλιο για τα 5 εκατ. ο Μιχάλης Χατζηγιάννης - ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Την απόρριψη της έφεσης που είχε ασκήσει ο τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης κατά του βουλεύματος με το οποίο παραπέμπεται σε δίκη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ζητεί, σύμφωνα με πληροφορίες, με πρότασή της (1199/16) προς το συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, η εισαγγελέας Εφετών Ευσεβία Κορμικιάρη.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας εισηγείται προς το συμβούλιο Εφετών την απόρριψη της έφεσης του κατηγορούμενου τραγουδοποιού και την επικύρωση του βουλεύματος του συμβουλίου Πλημμελειοδικών με το οποίοι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραπέμπεται στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με την κατηγορία ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Η υπόθεση, για την οποία ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει παραπεμφθεί σε δίκη, αφορά σε ποσό 5 εκατ. ευρώ που εμφανίζεται να έστειλε στην Κύπρο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το παραπεμπτικό βούλευμα που έχει εκδοθεί, ο τραγουδιστής «στη Γλυφάδα Αττικής, κατά το χρονικό διάστημα από 1.1.2010 έως 31.12.2011, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, ενεργώντας με πρόθεση, τέλεσε την πράξη της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, αποκρύπτοντας και συγκαλύπτοντας την αλήθεια όσον αφορά στη φύση, προέλευση, διάθεση, διακίνηση και χρήση περιουσίας, καθώς και την κυριότητά του επί της περιουσίας αυτής, εν γνώσει του γεγονότος ότι η τελευταία (περιουσία) προέρχεται από εγκληματικές δραστηριότητες».

Τον τελικό πάντως λόγο για το αν θα γίνει δεκτή η έφεση του κ. Χατζηγιάννη κατά του παραπεμπτικού βουλεύματος τον έχει το συμβούλιο Εφετών.

Πηγή ➤ ethnos

Share on Google Plus

Elas Lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου