Aπέλυσαν νεαρή αστυνομικίνα γιατί χόρεψε ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΑ στα social media…(Vid).

elas-lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Χαμός ξέσπασε στην αστυνομία της Μόσχας όταν διέρρευσε στο διαδίκτυο βίντεο, 26χρονης αστυνομικού που χόρευε αισθησιακά

Η νεαρή αστυνομικός, θεωρήθηκε ότι χόρευε αισθησιακά, κάτι που δε συνάδει με το ήθος που απαιτείται να έχουν οι αστυνομικοί.

Απολογήθηκε στους αρμόδιους ωστόσο οι αρχές προχώρησαν στην απόταξή της.

H νεαρή που ονομάζεται Kristina δήλωσε πως ανέβασε το βίντεο σε σελίδα του Facebook που είναι ιδιωτική και απευθύνεται μόνο σε υπαλλήλους της αστυνομίας.


 Τόνισε μάλιστα πως υπεβλήθη σε ναρκω-τεστ το οποίο αποδείκνυε πως δεν είχε κάνει χρήση ουσιών ή αλκοόλ ενώ κατηγορεί τους συναδέλφους της πως κάποιος εξ αυτών το διέρρευσε στο YouTube.

Μέσα από την προσωπική της σελίδα γράφει πως δεν κάνει τίποτα μεμπτό και πως έχασε τη δουλειά της για λόγους παραβίασης πειθαρχίας.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου