Η στιγμή που οι στρατιώτες παραδίδονται στον Βόσπορο(BINTEO)



ΛΥΣΤΕ blog ➤Πλάνα που μετέδωσε η τουρκική τηλεόραση εικονίζουν περίπου πενήντα στρατιωτικούς, οι οποίοι συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος που εκδηλώθηκε χθες βράδυ στην Τουρκία, να παραδίδονται στη γέφυρα του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη με τα χέρια ψηλά.

Η παράδοση μεταδόθηκε ζωντανά σε μια εντελώς συμβολική κίνηση, καθώς από εκεί ξεκίνησε η απόπειρα πραξικοπήματος.

Νωρίτερα, αεροπλάνο έριξε μια βόμβα κοντά στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα, ενώ ανώτερος αξιωματούχος δήλωσε πως οι βομβαρδισμοί εναντίον του κοινοβουλίου συνεχίζονται και πως οι στασιαστές στρατιώτες προειδοποιήθηκαν πως θα καταρριφθούν αν αποπειραθούν να χρησιμοποιήσουν κι άλλα στρατιωτικά αεροσκάφη.

ΠΗΓΗ

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου