ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ - Πυροβολισμοί έξω από το αρχηγείο της Αστυνομίας στην Κων/πολη - Ομηρία στην Άγκυρα.



elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πυροβολισμοί ακούγονται αυτή την ώρα έξω από το αρχηγείο της Αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, κατάσταση ομηρίας διαδραματίζεται στο στρατηγείο του στρατού στην Άγκυρα ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μεταξύ των ομήρων βρίσκεται και ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας.

Όπως μεταδίδουν τα media στην Τουρκία ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ασφαλής. 

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, με δήλωσή του στο Cnn Turk, έδωσε το στίγμα της κατάστασης στην Τουρκία.

«Αν υπάρξει θάνατος, θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο. Θα δώσουμε μάχη μέχρι το τέλος», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή ➤ thestival

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου