Κόψτε φάτσα - Αυτός είναι ο Βούλγαρος παιδόφιλος που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στον Πειραιά.

elas-lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 33χρονου Βούλγαρου, ο οποίος συνελήφθη στις 9 Ιουλίου 2016 στoν Πειραιά, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου.

Πρόκειται για τον TODOROV (MIROSLAV του ASENOV και της LUDMILA , γεννηθέντα στις 9-3-1983 στη Βουλγαρία

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω να ασελγεί σε βάρος ενός 13χρονου αγοριού.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή του Πειραιά, τον είδαν να κατευθύνεται σε εγκαταλελειμμένο κτίριο της περιοχής. Ο άνδρας τους κίνησε τις υποψίες και για αυτό τον ακολούθησαν.

Τότε βρέθηκαν μπροστά σε ένα ανατριχιαστικό θέαμα, καθώς είδαν τον άντρα να ασελγεί στο αγοράκι. Αμέσως τον ακινητοποίησαν και τον προσήγαγαν στην υποδιευθύνηση ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.


Πηγή ➤ newsbeast


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου