Κλαρινογαμπρός έκανε πανηγύρι στην Πρέβεζα - πλήρωσε με πλαστά χαρτονομίσματα την ορχήστρα… και την έκανε λαγός για Γερμανία.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η υπόθεση εξελίχθηκε πριν λίγο καιρό σε χωριό της Πρέβεζας  αλλά το πληροφορηθήκαμε με καθυστέρηση καθώς τώρα κατατίθεται αγωγή στο Πρωτοδικείο Πρέβεζας από «καλλιτέχνες» που πληρώθηκαν με πλαστά χρήματα από τον υπεύθυνο διοργάνωσης του πανηγυριού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του PrevezaPosto ο διοργανωτής του πανηγυριού μετά το πέρας της διήμερης εκδήλωσης εξόφλησε την ορχήστρα και τους τραγουδιστές με μετρητά. Την επόμενη μέρα οι «καλλιτέχνες»  διαπίστωσαν ότι τα μετρητά που πήραν ήταν πλαστά. Τα γνήσια χρήματα από την είσπραξη του πανηγυριού τα είχε μαζέψει ο «επενδυτής», ο οποίος αμέσως μετά τη λήξη του πανηγυριού αναχώρησε για Γερμανία.

Όταν οι «καλλιτέχνες» ανακάλυψαν ότι έπεσαν θύματα απάτης, προσέφυγαν σε δικηγόρο αλλά λόγω της απεργίας η διεκδίκησή τους καθυστέρησε να κατατεθεί.
Το καλοκαίρι λοιπόν δεν έχει μόνο εκδηλώσεις και πανηγύρια αλλά έχει και παρασκήνιο που ενίοτε καταντάει κωμικό.

Υπενθυμίζουμε την περίπτωση της Έφης Θώδη τα προηγούμενα χρόνια που τα ξημερώματα σε χωριό του Ν.Πρέβεζας κατήγγειλε ότι έμεινε απλήρωτη και κατέβηκε από την πίστα, κυριολεκτικά κατόπιν εορτής. Ή μάλλον πανηγυριού.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή ➤prevezaposto

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου