ΑΓΡΙΟ Έγκλημα στην Πάτρα - γιός σκότωσε την μητέρα του.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία. Ειδικότερα, την (19-7-2016) το βράδυ, 53χρονη ημεδαπή, διεκομίσθη από την οικία στην Πάτρα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε νοσοκομείο της πόλης, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρέμεινε νοσηλευόμενη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, μέχρι χθες (27-7-2016) το μεσημέρι, όπου και απεβίωσε.

Στο πλαίσιο ερευνών των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου της 53χρονης, αξιοποιήθηκαν στοιχεία και πληροφορίες, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την προσαγωγή του 28χρονου, υιού της θανούσας, χθες αργά το βράδυ.

Μετά την ολοκλήρωση του προανακριτικού υλικού, που σχημάτισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και την υποβολή του στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, εκδόθηκε σε βάρος του 28χρονου, ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και συνελήφθη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Οι έρευνες της Αστυνομίας ξεκίνησαν από την ημέρα που η 53χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο εντατικοποιήθηκαν από την Τετάρτη το βράδυ και οδήγησαν στον εντοπισμό και την προσαγωγή του 28χρονου, υιού της θανούσας.. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του achaianews.gr οι αστυνομικοί έχουν στα "χέρια τους" μαρτυρίες οι οποίες αναφέρουν πώς την προηγούμενη μέρα δηλαδή στις 18 Ιουλίου ο 28χρονος χτύπησε με τα ίδια του τα χέρια τη μητέρα του. Ο ίδιος σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι βρήκε την μητέρα του χτυπημένη.

Ο 28χρονος φέρεται να είχε εκδηλώσει και κατά το παρελθόν επιθετική συμπεριφορά πρός την μητέρα του. Ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.




Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου