Στα χέρια της Δίωξης Ναρκωτικών ο "ΜΠΟΥΧΑ" ο διαβόητος Αλβανός χασισέμπορος - είχε πυροβολήσει Λιμενικούς στην Κέρκυρα.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ο σεσημασμένος «Μπούχα»,  ο διαβόητος Αλβανός λαθρέμπορος ινδικής κάνναβης, από την συγκομιδή της σοδειάς στην Αχαΐα, των  342 δενδρύλλιων , θα γινόταν πλούσιος κατά 400.000 ευρώ,  αλλά δεν πρόλαβε. Πιάστηκε στα πράσα, μέσα στην χασισοφυτεία, τα δέντρα της οποίας ήταν σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους έως 2,5 μέτρων και τα καλλιεργούσε μαζί μ’ άλλους δυο συνεργούς του σε πευκόφυτο δάσος  στον οικισμό «Γρηγόρη» Αιγιαλείας.

Ο 35χρονος κακοποιός  γνώριζε τις συνέπειες, υπήρξε τρόφιμος των Ελληνικών φυλακών καθώς στις 25-5-2006 και σε ηλικία 25 ετών, προσπάθησε να ξεφορτώσει στις ακτές της βόρειας Κέρκυρας 680 κιλά Αλβανικό χασίς. Μάλιστα με τους συνεργούς του, που επέβαιναν σε κλεμμένο ταχύπλοο σκάφος, πυροβόλησαν με Καλάσνικοφ κατά των λιμενικών που τους καταδίωκαν, ενώ για να καταφέρουν να έχουν λιγότερο βάρος και να αναπτύξουν ταχύτητα προς τα Αλβανικά παράλια, άρχισαν να πετούν τα τσουβάλια με το χασίς στη Θάλασσα. Ο «Μπούχα» όμως γνωρίζοντας τους θαλάσσιους κινδύνους και είπε να καλλιεργήσει ο ίδιος  επί Ελληνικού εδάφους …

Οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, έγιναν ένα με το χώμα, φόρεσαν στρατιωτικές στολές παραλλαγής και έκαναν έρπην  για να φθάσουν στη θέση «Επταπίτα» και να βρεθούν στην καρδιά της φυτείας και να στήσουν την ενέδρα τους, όταν οι τρεις λαθρέμποροι θα έρθουν να ποτίσουν, αντλώντας με λάστιχα νερό από τον  ποταμό Μεγανείτη.
Οι καλλιεργητές είχαν διαμορφώσει, σε άλλη δάσωση πλαγιά, απέναντι από τη φυτεία, ειδικό χώρο τον οποίο χρησιμοποιούσαν ως παρατηρητήριο προκειμένου να μπορούν να εποπτεύουν το χώρο της καλλιέργειας των ναρκωτικών από απόσταση.

Δυο  μερόνυχτα, ανέμεναν οι αστυνομικοί μέχρι που έφθασε η μεγάλη στιγμή, ο «Μπούζα», με τον 31χρονο συμπατριώτη του και τον 49χρονο Έλληνα συνεργό ήρθαν για το πότισμα. Μέσα από την φυτεία που εκτεινόταν σε τρία επίπεδα και καλυπτόταν από φυσική βλάστηση, ξεφύτρωσαν οι διώκτες τους και τους συνέλαβαν όλους. Ο 35χρονος,  προέβαλλε σθεναρή αντίσταση και προσπάθησε να βγάλει απ’ την ζώνη του το πιστόλι Τokarev που περιείχε επτά φυσίγγια.

 Όλα τα δέντρα  εκριζώθηκαν ενώ στο χώρο της φυτείας βρέθηκε και κατασχέθηκε μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα θερμόμετρο, καθώς και διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την καλλιέργεια των φυτών.

Πηγή ➤

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου