Οι Αλβανοί φρόντιζαν την χασισοφυτεία...

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μία νέα φυτεία με 685 χασισόδεντρα εντοπίστηκε και καταστράφηκε από αστυνομικούς των Ιωαννίνων σε δύσβατη παραποτάμια περιοχή του Δελβινακίου, στο Πωγώνι, ενώ συνελήφθησαν δύο Αλβανοί που βρίσκονταν στον χώρο.

Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις 03:00, στην επαρχιακή οδό Δελβινακίου-Πωγωνιανής. Η φυτεία εντοπίστηκε στις όχθες ενός χειμμάρου, ενώ τα δενδρύλλια κάνναβης έφταναν το 1,5 μέτρο. Επίσης, στην περιοχή της φυτείας εντοπίστηκαν δύο αυτοσχέδια παρατηρητήρια που είχαν στήσει οι καλλιεργητές για να εποπτεύουν τον χώρο, καθώς και ένα πρόχειρο καταλυμα. Οι δύο Αλβανοί, 31ος και 37 ετών, βρίσκονταν στη φυτεία και συνελήφθησαν, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών, παράβαση της νομοθεσίας για όπλα και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας βρέθηκαν, επίσης, και κατασχέθηκαν 14 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, 3 πυροβόλου όπλου, ηλεκτρονική ζυγαριά, μικροποσότητα χασίς και τρία κινητά. Σημειώνεται, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν εντοπιστεί ακόμη δύο μεγάλες φυτείες με 3.200 δενδρύλλια χασίς, σε δύσβατες και δασώδεις περιοχές του Πωγωνίου, κοντά στα ερλλληνοαλβανικά σύνορα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διεξάγει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.

ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.


ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου