Απίστευτο: Δείτε πως μεταφέρθηκε ασθενής στο νοσοκομείο (Φωτό)

elas-lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται εδώ και χρόνια το Εθνικό Σύστημα Υγείας αποτυπώνει με τον πιο θλιβερό τρόπο η εικόνα ντροπής ενός ασθενούς φορτωμένου σαν τσουβάλι σε αγροτικό λόγω έλλειψης ασθενοφόρου…

Το απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Ιστιαία Εύβοιας. Ο ηλικιωμένος άνδρας παρουσίασε πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όμως το ΕΚΑΒ εκείνη την ώρα δεν είχε ασθενοφόρο διαθέσιμο.

Τα λεπτά περνούσαν και κάποια στιγμή οι συγγενείς πήραν αναγκαστικά την απόφαση να τον μεταφέρουν οι ίδιοι, όμως το μόνο όχημα που διέθεταν ήταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο. Δίχως να έχουν άλλη επιλογή, έβαλαν στην καρότσα του αγροτικού ένα ράντσο με μια κουβέρτα, ξάπλωσαν πάνω τον ασθενή και τον μετέφεραν όσο πιο προσεκτικά μπορούσαν στο Κέντρο Υγείας.


Σύμφωνα με το eviatop.blogspot.gr που δημοσίευσε και το σχετικό ντοκουμέντο, όλες τις διακομιδές ασθενών στην περιοχή έχει αναλάβει το ΕΚΑΒ. Το κέντρο αναφοράς είναι στη Αθήνα και ένα ασθενοφόρο που είχε το Κέντρο Υγείας με απόφαση της Δημάρχου Λίνας Ευσταθίου δόθηκε στο ΕΚΑΒ με αποτέλεσμα να καταγράφονται αυτές οι εικόνες…


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

  1. Περνάνε κάτι Παλιατζήδες *Γύφτοι με φορτηγάκια Datsun Κάθε μέρα έξω απ το σπίτι , αν χρειαστεί μάλλον αυτούς θα εμπιστευτώ για μεταφορά !!!
    Τραγελαφικό !!!
    Άλλα φαντάσου να δεις την Μανα σου σε αυτήν την κατάντια !
    Η ακόμη τον ίδιο σου τον εαυτό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή