Καταδίωξη χωρίς τέλος απο την ΕΛ.ΑΣ σε αγροτικό που ήταν φορτωμένο με κλεμμένα ζώα!

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Καταδίωξη από την Αστυνομία λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα με στόχο ένα κλεμμένο αγροτικό φορωμένο ζώα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr το ΤΑΕ Ηρακλείου κατά τη διάρκεια της περιπολίας του σε δρόμο κοντά στα Πάρτιρα Ηρακλείου εντόπισε στο άλλο ρεύμα κυκλοφορίας ένα αγροτικό αυτοκίνητο με πρόβατα.

Οι αστυνομικοί του ΤΑΕ αντιλήφθηκαν αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά κι έτσι το ακολούθησαν. Τα άτομα που επέβαιναν στο αγροτικό κατάλαβαν ότι οι αστυνομικοί τους ακολουθούν κι έτσι ανέπτυξαν ταχύτητα με αποτέλεσμα να αρχίσει καταδίωξη. Λίγα μέτρα παρακάτω, τα άγνωστα άτομα εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και χάθηκαν μέσα στο σκοτάδι.

Από τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί πριν από ένα μήνα περίπου όπως επίσης κλεμμένα ήταν και τα 22 πρόβατα που ήταν φορτωμένα, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες.
Οι αστυνομικοί αναζητούν τα άγνωστα άτομα έχοντας εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου