Με το τρακτέρ... στην παραλία!

elas-lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η καταγγελία έρχεται από το Ρέθυμνο, σε παραλία του Πηγιανού Κάμπου. Κρητικός με «αγάπη» για τη θάλασσα θεωρεί ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαμβάνει τις βόλτες και το ψάρεμά του.

Το σαββατοκύριακο που προηγήθηκε, το τρακτέρ με το τρέιλερ έμεινε εκεί για αρκετές ώρες και όταν ο ιδιοκτήτης επέστρεψε (έχοντας μάλιστα  μαζί του και ένα μικρό παιδί) αναχώρησε σαν να μην τρέχει τίποτα αγνοώντας και τις συστάσεις που του έγιναν από τις οικογένειες που βρίσκονταν στην ίδια παραλία.

Μικρές λεπτομέρειες της ιστορίας:  Το Λιμενικό το οποίο κλήθηκε από τουλάχιστον δύο πολίτες δήλωσε... αναρμόδιο για τη συγκεκριμένη περίπτωση ενώ οι υπάλληλοι από το τηλέφωνο δήλωσαν άγνοια ακόμα και για το αν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει τη συγκεκριμένη συμπεριφορά.

Στη συγκεκριμένη παραλία υπάρχουν σημάνσεις για ωοτοκία της χελώνας καρέτα - καρέτα και μάλιστα σε λίγες μέρες θα γίνει και άνοιγμα των πρώτων φωλιών.

Πηγή ➤ taxalia

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου