Θρίλερ δίχως τέλος στην Ηλεία - Εναέριες ενισχύσεις για τον εντοπισμό πατέρα - κόρης.

elas-lyste_blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Κορυφώνεται η αγωνία στην Ηλεία: Πατέρας και κόρη παραμένουν άφαντοι
Τα ίχνη τους αγνοούνται από το βράδυ του προπερασμένου Σαββάτου - Από νωρίς το πρωί πέταξε πάνω την Ηλεία ελικόπτερο της Υπηρεσίας Εναερίων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας

Με εναέρια υποστήριξη συνεχίστηκαν χθες οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης, τα ίχνη των οποίων αγνοούνται από το βράδυ του προπερασμένου Σαββάτου, καθώς από νωρίς το πρωί πέταξε πάνω την Ηλεία ελικόπτερο της Υπηρεσίας Εναερίων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τόσο η Αστυνομία όσο και Πυροσβεστική «οργώνουν» την περιοχή στην ευρύτερη περιοχή των Δουνεΐκων, της Κουρούτας, των Σαβαλίων και έτσι επεκτείνουν τις έρευνές τους και σε άλλες περιοχές του νομού, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ίχνος από τους εξαφανισμένους.

Η αγωνία για τη ζωή και των δύο κάθε μέρα είναι και μεγαλύτερη, για αυτό και οι αρχές καλούν όποιον έχει δει κάτι, να ενημερώσει την αστυνομία, αφού ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να αποβεί καθοριστική για τις έρευνες.

Πηγή ➤ patrisnews



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου