EKTAKTΗ ΕΙΔΗΣΗ - Πυροβολισμοί πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πυροβολισμοί σημειώθηκαν πριν από λίγα λεπτά στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή Κουμουνδούρου και Ζήνωνος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι οποίες κάνουν λόγο για 3 τραυματίες. Αναφέρεται ότι λίγο πριν τις 17:00 στην οδό Ζήνωνος ένας άγνωστος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον δύο ατόμων που βρίσκονταν εκεί. Αμφότεροι τραυματίστηκαν, όπως και ένα τρίτο άτομο που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο.

Μάλιστα, τα δύο άτομα έχουν τραύματα από σφαίρες στα πόδια, ενώ ο τρίτος έχει βαρύ τραύμα στα πλευρά. Και οι τρεις έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και η Αστυνομία «χτενίζει» την περιοχή για να βρει τον δράστη με το όπλο.

Σύμφωνα με τhn Aστυνομία, ο δράστης είναι αλλοδαπός ενώ οι τρεις τραυματίες Ελληνες.


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου