Βοηθήστε με. Ψάχνω τον δολοφόνο του αδερφού μου…!!Ψάχνω ένα FORD, μοντέλο FOCUS και χρώματος μπλε σκούρου.

elas-lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Για το θέμα αυτό έχει κινητοποιηθεί όλη η μπλοκόσφαιρα…. για να βρούμε τον δολοφόνο του παιδιού που βλέπετε στην φωτογραφία.

Το μήνυμα του αδερφού του νεκρού είναι το εξης:

«Την Κυριακή το μεσημέρι στις 13:30 περίπου στην Λ. Κηφισού ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της εξόδου για Ρέντη έχασε τη ζωή του ο αδερφός οδηγώντας την μοτοσικλέτα του μαύρη yamaha Fazer. Στο συμβάν εμπλέκεται ιχ αυτοκίνητο μάρκας πιθανότητα Ford focus μπλε χρώματος το οποίο εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται από την αστυνομία.

Σε δελτίο τύπου που βγήκε το πρωί της Πέμπτης 28-7 η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:

Το Σάββατο 24-7-2016 και περί ώρα 13.30΄, στη Λ. Κηφισού  125-127, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, περιοχής Δήμου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, δίκυκλη μοτοσυκλέτα μάρκας ΥΑΜΑΗΑ και χρώματος μαύρου, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της.

Επειδή από το βιντεοληπτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί κατά τη διενεργηθείσα προανάκριση, κρίνεται απαραίτητη η διερεύνηση τυχόν εμπλοκής-συμμετοχής στο ατύχημα, αγνώστου αριθμού κυκλοφορίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, μάρκας FORD, μοντέλου FOCUS και χρώματος μπλε σκούρου, παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες τέλεσης του συγκεκριμένου τροχαίου ατυχήματος ή για το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Πειραιά στα τηλέφωνα.

210–4139263, 210-4139254, 210-4139245.

Πηγή ➤makeleio

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια :

  1. πιστεύω ότι υπάρχουν κάμερες αν η αστυνομία δεν της έλεγξε τότε θα πάτε στην Φορτ για να σας πει πόσα οχήματα μπλε έχει πουλήσει στην Αθήνα και σε όλοι την Ελλάδα και έπειτα θα ελέγξουν ποιο πήγε για βαφή τα εύκολους ευνοούμενα για εμένα παραλείπονται αν δεν θέλουν να κάνουν την δουλειά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αριθμο πινακιδας εννοει ρε ζωων...δν σου κοβει.?..είναι δυνατον να ελέγξουν ολα τα μπλε ford που κυκλοφορουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή