Peugeot 308 - τα νέα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ για την Αττική Οδό.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αν κινείστε στην Αττική Οδό και δείτε στον καθρέπτη σας ένα Peugeot 308να σας πλησιάζει με ταχύτητα, θα πρόκειται για ένα από τα νέα περιπολικά που μόλις παρέλαβε η Τροχαία Αττικής Οδού από την Peugeot του Ομίλου Συγγελίδη και τα οποία θα συνδράμουν στην αστυνομική επιτήρηση του οδικού άξονα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ A.E» που έχει την υποχρέωση να παρέχει στην ΕΛ.ΑΣ τον απαιτούμενο αριθμό περιπολικών οχημάτων για αποκλειστική χρήση από το Τμήμα Τροχαίας Αττικής Οδού, προχώρησε στην επιλογή των νέων 308,  κρίνοντας πως το γαλλικό μοντέλο όχι μόνο ικανοποιεί αλλά και ξεπερνά τα αυστηρά προαπαιτούμενα που πρέπει να ικανοποιεί ένα περιπολικό όχημα της Αστυνομίας.

Ποια είναι αυτά; Στιβαρότητα και αυξημένη αξιοπιστία καθώς διανύει δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα κάθε χρόνο, χαμηλό κόστος χρήσης και φυσικά άνεση στους οδηγούς και τα πληρώματα που περνούν πολλές ώρες μέσα σε αυτό. Παράλληλα, πρέπει να έχει επιδόσεις που θα του επιτρέπουν να κινείται σε υψηλές ταχύτητες και οδική συμπεριφορά που να υποστηρίζει την οδήγηση σε ρυθμούς καταδίωξης.

Το νέο λοιπόν Peugeot 308 ικανοποίησε τα παραπάνω κριτήρια και είναι το πλέον το όχημα επιλογής για την αστυνόμευση στον μεγαλύτερο οδικό άξονα της πρωτεύουσας.

Ο στόλος των νέων 308 αφορά μοντέλα με τον 1600άρη BLUEHDi κινητήρα απόδοσης 120 αλόγων, που διαμορφώθηκε για  αστυνομική χρήση με ειδικό εξοπλισμό, διακριτικά της Ελληνικής Αστυνομίας και φάρο στην οροφή. Το γαλλικό μοντέλο με το συγκεκριμένο κινητήρα, αναπτύσσει ταχύτητα που πλησιάζει τα 200 km/h, με κατανάλωση που η εργοστασιακή της τιμή ορίζεται στα 3.1lt/100 km.



Απο το blog και την σελίδα του elas-lyste ευχόμεθα στους συναδέλφους μας καλές περιπολίες και ήρεμες Βάρδιες.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου