Σοκαριστικό βίντεο από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης: Εν ψυχρώ δολοφονία αστυνομικού (vid)



ΛΥΣΤΕ blog ➤ βίντεο που βλέπει το "φως" της δημοσιότητας είναι επίσης ανατριχιαστικό.

Το δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail και δείνει την εν ψυχρώ δολοφονία ενός αστυνομικού στο αεροδρόμιο που αιματοκυλίστηκε.

Είναι η στιγμή που ο αστυνομικός, ντυμένος με πολιτικά, χάνει την ζωή του σε μια στιγμή. Ένας από τους καμικάζι αυτοκτονίας φαίνεται στις εικόνες, να φορά μαύρα ρούχα.

Δίπλα του ο αστυνομικός, ο οποίος προφανώς αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πηγαίνει καλά και τον προσεγγίζει, ίσως παραξενεμένος από το γεγονός πως φοράει μπουφάν εν μέσω καλοκαιριού, ή ίσως ζητώντας του να δει τι έχει στην τσάντα του.

Χωρίς κανένα δισταγμό, ο δράστης τραβάει τη σκανδάλη και εκτελεί τον αστυνομικό από απόσταση λίγων εκατοστών.

Πηγή ➤

Share on Google Plus

Lorentzo

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου