ΕΛΛΑΣ 2016 - ΟΙ Εικόνες Εθνκής Παρακμής που κάνουν τον γύρο του κόσμου.Η ντροπιαστική εξαθλίωση που έφεραν οι κυβερνώντες και οι δανειστές στην χώρα.

elas-lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ουρές έχουν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί έξω από το Παμπελοποννησιακό Γήπεδο στην Πάτρα, από ανθρώπους που δικαιούνται και θα πάρουν μια σακούλα δωρεάν τρόφιμα. Πρόκειται για μέλη των 6.000 οικογενειών δικαιούχους του προγράμματος για παροχή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ΤΕΒΑ του Υπουργείου Εργασίας.

Τη διανομή κάνει ο Κοινωνικός Οργανισμός του δήμου Πατρέων και θα πραγματοποιηθεί σε τρεις ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα.

Η ουρά άρχισε να σχηματίζεται λίγο μετά τις 07.00 και πολύ γρήγορα, 200 άτομα βρέθηκαν να περιμένουν πριν ακόμα ξεκινήσει η διανομή τροφίμων.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους εκτυπωμένη την εγκεκριμένη αίτηση καθώς και την ταυτότητά τους. Χθες ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης χαρακτήρισε ως «ψίχουλα» αυτά που δίνονται στους δικαιούχους του προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας.

Να σημειωθεί πως η διανομή τροφίμων θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη...

Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου και το thebest.gr, έξω από το Παμπελοποννησιακό:



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή ➤ pronews

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου