elas.lyste-blogspot


ΛΥΣΤΕ blog ➤ Την τελευταία διατεταγμένη υπηρεσία έκανε πρίν πέντε χρόνια την 25/09/2012 ο 26χρονος Μοτοσικλετιστής της Αμεσης-Δράσης Θεσσαλονίκης.

Ο 26χρονος ΚΑΚΑΜΑΝΟΥΔΗΣ Αντώνης με κωδικό κλήσης Ζ-135 δεν έμμελε να γυρίσει ξανά στο σπίτι του.Σε λίγες ημέρες παντρευόνταν δυστυχώς όμως δεν θα ξαναδεί ποτέ την αγαπημένη του αρραβωνιαστικιά και τα οικοία του αγαπημένα πρόσωπα.
Η σύγκρουση με το ΙΧΕ στην συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως με την Εθνική Οδό του στέρησε την ζωή.

Ο Αντώνης το "καλό παιδί" όπως τον αποκαλούσαν όλοι οι συναδελφοί μας στην Θεσσαλονίκη κηδεύτηκε την 26/09/2012 στον τόπο καταγωγής του στην Παλιά Πέλλα,πόλη καταγωγής και του Μ.Αλεξάνδρου.

Δεκάδες συναδελφοί μας απο όλη την Β.Ελλάδα καθώς και απλοί πολίτες συνόδευσαν το καλό παιδί στην τελευταία του κατοικία.

Η μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας θρηνεί ακόμη ένα τέκνο της το οποίο πέρασε στο πάνθεον της αιωνιότητας.

Συνάδελφε Αντώνη ευελπιστούμε να είσαι ο τελευταίος άνθρωπος (για πολλούς "ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ") που άφησε την πνοή του στην άσφαλτο,πιστός στο καθήκον και στον όρκο που είχες δώσει.

Οι συναδελφοί σου και Διαχειριστές της σελίδος "ΛΥΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ"

+ΑΘΑΝΑΤΟΣ.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου