ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΦΩΤΙΑ για τα 28.000 δολλάρια της εξαφανισθείσας όμορφης 27χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε στο Λουτράκι...(Vid)

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Η 27χρονη Μαρία Νέστορα, η φοιτήτρια που «εξαφανίστηκε» από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη και μετά από έρευνες βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι, να κάνει διακοπές έχοντας μαζί της ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα.

Έκπληκτοι κυριολεκτικά έμειναν οι αστυνομικοί, όταν πήραν κατάθεση από την 27χρονη φοιτήτρια, η οποία μετά από 21 μέρες εξαφάνισης, εντοπίστηκε μαυρισμένη από την ηλιοθεραπεία, να κάνει διακοπές σε πολυτελές ξενοδοχείο του Λουτρακίου στις 16/9.

«Γιατί με ενοχλείτε;» είχε πεί φανερά εκνευρισμένη η 27χρονη, αφήνοντας εμβρόντητους τους αστυνομικούς.

Ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας, ανέφερε στην Αστυνομία, ότι στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη, είχε 32.000 δολάρια οικονομίες και προφανώς η Μαρία τα είχε πάρει από εκεί τα χρήματα.

Ωστόσο η ίδια η κοπέλα όμως, εκμυστηρεύτηκε σε αστυνομικό, πως είναι φίλη της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ενώ γύρισε και είπε ειρωνικό ύφος:

«Πού ξέρετε; Μπορεί να είναι και από ταινία ποpνό τα χρήματα», αφήνοντας έτσι πολλά υπονοούμενα για συμμετοχή της σε ταινίες για ενηλίκους.

Δεν είναι όμως, ότι στο παρελθόν έχει διακριθεί μόνο σε διαγωνισμούς ομορφιάς, αλλά όπως αποκαλύπτεται τώρα, έχει πρωταγωνιστήσει και σε γνωστό βίντεο κλιπ.


Συγκεκριμένα, η 27χρονη έπαιξε στο «Καuτό Μπικίνι» των Kings:

ΔEITE ΤΗΝ ΣTO VIDEO:


Πηγή ➤allothema

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου