Μύθος ή πραγματικότητα??? - 350.000 ευρώ πλήρωνε η ΕΛ.ΑΣ για κλειστά τμήματα και αστυνομικούς σταθμούς!

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικοί συντάκτες ακούγοντας τα στοιχεία που έδωσε ο Γ.Γ. Του υπουργείου Δημόσιας Τάξης. Όπως αποκάλυψε η ΕΛ.ΑΣ. πλήρωνε για τμήματα και σταθμούς “φαντάσματα” σχεδόν 350.000 ευρώ το χρόνο σε ενοίκια.

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο τα στοιχεία προέκυψαν κατά την προσπάθεια αναδιάρθρωσης που επιχειρείται στην ΕΛ.ΑΣ. με το κλείσιμο τμημάτων και σταθμών σε όλη την επικράτεις.

Τα χρήματα που εξοικονομούνται από τους σταθμούς και τα τμήματα που είχαν κλείσει αλλά τα ενοίκια πληρώνονταν κανονικά θα δοθούν για τη συντήρηση του στόλου περιπολικών και μηχανών της ΕΛ.ΑΣ. όπως είπε ο Γ.Γ. Του υπουργείου. Όπως επεσήμανε μάλιστα ο κ. Αναγνωστάκης ο ίδιος ανακάλυψε στον έλεγχο του έκανε 18 τέτοιους σταθμούς που ενώ ήταν ανενεργοί το δημόσιο συνέχιζε να πληρώνει ενοίκιο!

Στην ενημέρωση των αστυνομικών συντακτών για την αναδιάρθρωση στην ΕΛ.ΑΣ. από τον υπουργό Νίκο Τόσκα αποκαλύφθηκε πως περίπου 700 αστυνομικοί θα φύγουν από τη φύλαξη “υψηλών” προσώπων και θα διατεθούν σε τμήματα και υπηρεσίες με κενά στη στελέχωση, αλλά και στην ΟΠΚΕ σε ευαίσθητες περιοχές της Αττικής.

Μάλιστα στην επισήμανση του newsit.gr ότι για χρόνια ακούγεται πως θα μειωθεί η δύναμη των αστυνομικών των VIPs αλλά δεν γίνεται τίποτε, ο κ. Τόσκας απάντησε ότι το τηλέφωνό του χτυπάει συνεχώς καθώς κάποιοι προσπαθούν να παρέμβουν, ωστόσο, όπως υπογράμμισε, είναι αποφασισμένος να συνεχίσει και πως έχει δώσει εντολή ως τα τέλη του μήνα να ξεκινήσουν οι μετακινήσεις.

Πηγή ➤ newsit

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου