Τραγωδία στην άσφαλτο - αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 7χρονο κοριτσάκι.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στο νοσοκομείο η μητέρα και η 8χρονη αδερφή της!

Συγκλονίζει η νέα τραγωδία στην άσφαλτο με θύμα ένα 7χρονο κοριτσάκι, που περπατούσε με τη μητέρα και την αδερφή του. Συνελήφθη ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου...

Ένα 7χρονο προσφυγόπουλο έχασε τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο, στο 13ο χλμ. της εθνικής οδού Κατερίνης - Ελασσόνας. Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 20.20 χθες το βράδυ, έξω από το Κτήμα Ηρακλή, όπου λειτουργεί δομή φιλοξενίας προσφύγων. Όπως έγινε γνωστό, το άτυχο κοριτσάκι από τη Συρία περπατούσε μαζί με την 28χρονη μητέρα του και την 8χρονη αδελφή της. Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, μητέρα και κόρες παρασύρθηκαν από διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 68χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 7χρονη σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η 28χρονη και η 8χρονη υπέστησαν ελαφρά τραύματα. Ο οδηγός συνελήφθη, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Πηγή ➤ madata

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου