Ούτε ένας ούτε δύο αλλά 79 άτομα στην Χίο παρίσταναν τους τυφλούς για να παίρνουν επιδόματα τυφλότητας.

elas-lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Από τους συνολικά 120 κατηγορούμενους, εννέα είχαν αποβιώσει πριν ασκηθεί η ποινική δίωξη, ενώ 19 απεβίωσαν αφού ασκήθηκε η ποινική δίωξη και πριν εκδικαστεί η υπόθεση.
Έξι κρίθηκαν αθώοι παμψηφεί, ως προς την ύπαρξη δόλου, και επτά άλλοι κρίθηκαν αθώοι, λόγω αμφιβολιών κατά πλειοψηφία, μειοψηφούντος της εξ αριστερών δικαστή που ζήτησε να κηρυχθούν ένοχοι.

Σε ότι αφορά την οφθαλμίατρο του νοσοκομείου που χορήγησε τις ιατρικές γνωματεύσεις, το δικαστήριο αποφάσισε την καταδίκη της, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και έξι μηνών.

Το δικαστήριο έκρινε ότι η ποινή θα είναι εφέσιμη και θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα με την προϋπόθεση, ότι η γιατρός θα πρέπει να τεθεί υπό επιτήρηση Επιμελητή Κοινωνικής Αρωγής.

Πηγή ➤ ΑΠΕ-ΜΠΕ



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου