Θηρίο που διψάει για αίμα ένα κτήνος που κυκλοφορεί ανάμεσά μας.

elas-lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνταρακτικές είναι οι εκτιμήσεις για το ανθρωπόμορφο κτήνος που δολοφόνησε την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου τον περασμένο Μάιο στο υπόγειο γκαράζ ενός σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι. Η ανάλυση του προφίλ του δείχνει serial killer διψασμένο για αίμα, που σχεδιάζει τόσο προσεκτικά και με απόλυτη ακρίβεια τις επιθέσεις του, ώστε μοιάζει να ξεπήδησε από την τηλεοπτική σειρά «Criminal Minds»!

Οι ερευνητές της Ασφάλειας, που ολοκλήρωσαν τον κύκλο ερευνών τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και στον κοινωνικό περίγυρο του θύματος, καταλήγουν πλέον στην εκδοχή ότι ο μανιακός δολοφόνος επέλεξε τυχαία ως στόχο την άτυχη συνταξιούχο!

Ολα δείχνουν πως, όταν έστησε με κινηματογραφικό τρόπο τη σκηνή του εγκλήματος στο δεύτερο υπόγειο του σούπερ μάρκετ, ήταν αποφασισμένος να χτυπήσει σαν μανιασμένο θηρίο όποια γυναίκα εμφανιζόταν εκεί.

Οι έρευνες για την εξιχνίαση του γκραν γκινιόλ εγκλήματος δείχνουν ένα ψυχικά άρρωστο άτομο, που ηδονίζεται προκαλώντας τον τρόμο και έτσι ικανοποιεί τα αιμοβόρα ένστικτά του. Και, καθώς κυκλοφορεί ακόμη ανάμεσά μας, οι ειδικοί φοβούνται πως είναι θέμα χρόνου να χτυπήσει ξανά!

Οι ψυχολόγοι με τους οποίους συνεργάζεται η ΕΛ.ΑΣ. έχουν μελετήσει όσα στοιχεία έχουν στα χέρια τους, προσπαθώντας να συνθέσουν ένα προφίλ της προσωπικότητας του δολοφόνου, ώστε να επιχειρήσουν μια πιθανή πρόβλεψη για την επόμενη κίνησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το προφίλ που σκιαγράφησαν οδηγεί σε ένα ανθρωπόμορφο τέρας που αντλεί ευχαρίστηση όχι μόνο από τον βίαιο θάνατο που επιφυλάσσει στο τυχαίο θύμα του, αλλά και από την προετοιμασία της μαρτυρικής δολοφονίας του!

Κι αυτό, γιατί είχε μελετήσει βήμα προς βήμα τις κινήσεις του, πριν καταλήξει να στήσει καρτέρι στο υπόγειο γκαράζ. Ισως, μάλιστα, στο πίσω μέρος του μυαλού του είχε διαμορφώσει και εναλλακτικό σχέδιο δράσης.

Χαρτογράφησε τους χώρους

Το γεγονός ότι ο χώρος εποπτεύεται από κάμερες παρακολούθησης δεν πτόησε καθόλου τον «δράκο», που κατάφερε να κυνηγήσει και στη συνέχεια να σύρει από τα πόδια την ήδη άγρια χτυπημένη στο κεφάλι γυναίκα στο τρίτο υπόγειο, που κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξή του εκτός από τους εργαζομένους!

Αυτό δείχνει στους ειδικούς πως είχε χαρτογραφήσει προσεκτικά τους χώρους και έκανε ακόμα και προπαρασκευή, καθώς η πόρτα που οδηγεί στο τρίτο υπόγειο βρέθηκε φρακαρισμένη από μπάζα.

Οι αστυνομικοί έχουν ανοίξει τους φακέλους ανεξιχνίαστων εγκλημάτων με θύματα γυναίκες, αναζητώντας τυχόν κοινά χαρακτηριστικά με τη δολοφονία της Αγραφιώτου. Ομως, εκτιμούν ότι ο λόγος που το τέρας δεν έχει προχωρήσει ακόμα στο επόμενο χτύπημά του είναι πως αναζητά νέους χώρους, τους οποίους πρέπει πρώτα να χαρτογραφήσει, πριν στήσει τη θανατηφόρα ενέδρα του.

Αυτό που φοβούνται είναι ότι μπορεί να αργήσει, όμως θα ξανακάνει την εμφάνισή του χωρίς κανείς να φαντάζεται πού, πώς και πότε.

Πηγή ➤ espresso

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου