Απίστευτα όργια στην Πάτρα με φοιτήτριες και... ομοίωμα που έφερε ταραχή...

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Τα σχολεία άνοιξαν ενώ η εξεταστική περίοδος στα πανεπιστήμια έχει ήδη αρχίσει. Εκατοντάδες φοιτητές αφήνουν πίσω τον τόπο διαμονής τους προκειμένου να εγκατασταθούν στον τόπο των σπουδών τους και φυσικά μετά από τόσους μήνες απουσίας είναι απαραίτητη μια πρώτη μάζωξη για να ειπωθούν.

Η χαρά της επανένωσης είναι μεγάλη αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ο υπερβολικός ενθουσιασμός μπορεί να οδηγήσει σε έκτροπα. Κάτι που συνέβη το περασμένο Σάββατο σε φοιτητική γκαρσονιέρα στην περιοχή των ΤΕΙ.

Μια παρέα φοιτητριών Β' έτους κανόνισαν να συναντηθούν στο σπίτι μιας κοπέλας. Τα κορίτσια είχαν γνωριστεί στο Α' έτος, δέθηκαν σαν παρέα και ανυπομονούσαν να ανταμώσουν ξανά μαζί και να πουν τα νέα τους μετά από τόσο καιρό.

Το κλίμα ήταν χαριέστατο και η μια μπύρα ανοιγόταν μετά την άλλη. Κάποια στιγμή η οικοδέσποινα σκάει μύτη με ένα μπουκάλι βότκα λέγοντας εύθυμα πως οι μπύρες δεν έφθαναν για να ανάψει το κέφι, το οποίο όχι μόνο άναψε αλλά αντιθέτως στη συνέχεια… τσουρούφλισε.

Η ώρα είχε προχωρήσει, η διάθεση έγινε πιο παιχνιδιάρικη και τότε, σύμφωνα με πληροφορίες του patrasevents.gr, μια κοπέλα έβγαλε από την τσάντα της από το πουθενά ένα ανοιχτήρι-ομοίωμα πέους που το είχε αγοράσει στις διακοπές της για σουβενίρ.

Το παίνεψε ιδιαίτερα στις συμφοιτήτριές της λέγοντας ότι πέρα από ανοιχτήρι το αντικείμενο είχε και καλύτερες χρήσεις και χωρίς να χάσει ευκαιρία τους το απέδειξε... στην πράξη!
Ορισμένες ξαφνιάστηκαν από την εικόνα όμως σύντομα έσπευσαν να την ακολουθήσουν. Κάποια κορίτσια μάλιστα το προχώρησαν λίγο παραπέρα και το χρησιμοποίησαν και μεταξύ τους.

Όπως καταλαβαίνετε επικράτησε πανζουρλισμός με το... περίεργο αυτό ανοιχτήρι να γίνεται sex toy και την βότκα παράλληλα να ρέει άφθονη.

Την ίδια στιγμή και καθώς η ώρα είχε περάσει η γειτονιά ξύπνησε για τα καλά από τους δυνατούς θορύβους των φοιτητριών πιστεύοντας πως γινόταν κάποιο... όργιο.
Για τα κορίτσια πάντως όπως ανέφεραν μεταξύ τους την επόμενη ημέρα ήταν μια νεανική πλάκα που θα έχουν να θυμούνται ενώ άφησαν μεταξύ τους ανοιχτό το ενδεχόμενο να επαναληφθεί γιατί όπως φάνηκε και από τις φωνές τους ήταν... ιδιαίτερη για εκείνες.

Το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι αν θα ξαναχρησιμοποιηθεί το εν λόγω ομοίωμα ή αν τα κορίτσια θα το προχωρήσουν ένα βήμα παρά πέρα το θέμα ψωνίζοντας σύνεργα από κάποιο sex shop αυτή την φορά.

Πηγή ➤ patraevents.gr



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου