ΟΙ Αστυνομικοί ξετρύπωσαν στην Μύκονο τον αλλοδαπό παιδεραστή.

elas-lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Στο «νησί των ανέμων» κρυβόταν ένας επικίνδυνος αλλοδαπός παιδόφιλος που φέρεται να είχε αποπλανήσει ανήλικα παιδιά στην Σύρο. Όμως, τον ξετρύπωσαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μυκόνου και τον παρέπεμψαν στην δικαιοσύνη που τον αναζητούσε.

Σε βάρος του 55χρονου Πολωνού είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Σύρου ένταλμα σύλληψης για αποπλάνηση παιδιών εκκρεμούσε, καθώς τα ίχνη του είχαν χαθεί. Ωστόσο, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί στη Μύκονο και τους έβαλαν χειροπέδες με τις οποίες θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου για να γίνει εκτελεστό το ένταλμα.

Ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Σάμου εκκρεμούσε σε βάρος ενός 43χρονου που κατηγορείται για διακίνηση της παραγωγής των δενδρυλλίων κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε στο νησί και εντοπίστηκαν στις 4 Σεπτεμβρίου. Όμως, είχε προλάβει να το σκάσει στην... Κρήτη και οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. τον εντόπισαν στο Ρέθυμνο! Ο χασισοκαλλιεργητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου που διέταξε την μεταγωγή του στη Σάμο.

Πηγή ➤ reporter

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου