" Άλλα ζητήματα καίνε τους μάχιμους... ", Επιστολή αστυνομικού.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Συνάδελφοι το τελευταίο διάστημα συνεχώς ακούω σε συγκεντρώσεις και πηγαδάκια αστυνομικών συζητήσεις που αφορούν τις οικονομικές περικοπές που πρόκειται να υποστούμε.

Διακρίνω στα μάτια των συναδέλφων μου την αγωνία για το οικονομικό αδιέξοδο που θα αντιμετωπίσουν.

Δυστυχώς οι προβληματισμοί σας, για μένα και τους συναδέλφους μου που υπηρετούμε στην ίδια υπηρεσία  περνάνε σε δεύτερη μοίρα γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα καθημερινότητας που θέτουν σε κίνδυνο την ζωή μας και όχι την τσέπη μας.

- Το ξέρετε κύριοι συνάδελφοι ότι στην υπηρεσία μου υπάρχει μόνο μια τουαλέτα όπου αναγκαζόμαστε να κάνουμε την ανάγκη μας απο κοινού με κρατούμενους τοξικομανείς που κάνουν την ανάγκη τους και ξερνοβολάνε από τα στερητικά ενώ οι περισσότεροι πάσχουν από ηπατίτιδα AIDS και φυματίωση τουλάχιστον, χωρίς να υπάρχει καθαρίστρια?
- Το ξέρετε ότι αναγκαζόμαστε να περιπολούμε με όχημα που έχει χαλασμένο τιμόνι-αμορτισέρ-καθίσματα και έχει τύχει πολλές φορές επάνω σε στροφή να σφίξει το τιμόνι ξαφνικά?
- Το ξέρετε ότι δύο συνάδελφοι της υπηρεσίας μου αναγκάστηκαν να χορηγηθούν βαριά φαρμακευτική αγωγή γιατί κατά την σύλληψη δεν είχαμε γάντια και αντισηπτικά  και ο δράστης αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν απο τις χειροπέδες και να γεμίσουν αίματα απο τον κρατούμενο ο οποίος  είχε AIDS ?
- Το ξέρετε ότι αναγκαζόμαστε να γινόμαστε νοσοκόμες για τον κρατούμενο, μάστορες για τα αυτοκίνητα, καθαρίστριες για τους κοινόχρηστους χώρους και χίλια δυό άλλα ξοδεύοντας συνεχώς χρήματα προσωπικα απλώς για να βγάλουμε αλώβητοι το οχτάωρο?
- Το ξέρετε ότι άμα συνεχίσω να σας μιλάω για προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά δεν θα τελειώσω ούτε αύριο?

Δυστυχώς δύο είναι τα δεινά, ή απλώς δεν ξέρετε τι αντιμετωπίζουμε ή ξέρετε και απλώς αδιαφορείτε διότι δεν σας αγγίζουν κάποιους στα γραφειάκια σας τα προβλήματα που βιώνουμε καθημερινά.
Γι'αυτό κύριοι συνάδελφοι μην απορείτε που στις συγκεντρώσεις και τις πορείες είσαστε εσείς και εσείς γιατί ο μάχιμος συνάδελφος έχει απαξιώσει τον αδιάφορο συνδικαλισμό για το αστυνομικό προσωπικό.Καλό είναι να αγωνιζόμαστε για τις οικονομικές περικοπές αλλά ακόμα καλύτερο για τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά.


 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος αστυνομικός

Πηγή ➤ bloko

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου