Δυστυχώς σκληρό το παιχνίδι της μοίρας - δεν τα κατάφερε ο 14χρονος Δημήτρης Λαλιώτης.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Θρήνος για το μικρό αγόρι

 Ενας αγωνιστής για τη ζωή που δοκιμάστηκε σκληρά με τον καρκίνο από τον οποίο "χτυπήθηκε" πριν από ένα περίπου χρόνο. Εδωσε σκληρή μάχη αλλά ο εχθρός αποδείχτηκε πιο δυνατός και τον κέρδισε στην ηλικία των 14 ετών.

Ολο το διάστημα της ασθένειάς του νοσηλευόταν στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού». Στο πλευρό του βρίσκονταν συνεχώς οι γονείς του Ανδρέας και Κανέλλα, οι οποίοι έδωσαν έναν αξιοπρεπή αγώνα, αθόρυβα και με πλήρη αφοσίωση στο μικρό Δημήτρη.

Παράλληλα μεριμνούσαν και για τα άλλα τρία τους παιδιά τη Γεωργία, τη Μαρία και τον Θοδωρή που βρίσκονταν στην Πάτρα και είχαν τη φροντίδα των παππούδων και των άλλων συγγενών τους.

Στη δύσκολη διαδρομή υπήρχαν δίπλα τους σημαντικοί συνοδοιπόροι. Εκτός από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και η «οικογένεια» του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» συμπαραστάθηκαν πολλαπλά.

Ο Δημήτρης, ο οποίος έμενε με την οικογένειά του στην Παραλία Πατρών, έπαιζε ποδόσφαιρο στη Δόξα Παραλίας. Η διοίκηση της ομάδας εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένειά του.

Η εξόδιος ακολουθία τελείται αυτή την ώρα στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Παραλίας Πατρών.

Πηγή ➤ pelop


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου