ΣΑΛΟΣ με την ασυγκράτητη καθηγήτρια - Ξεμυάλισε τον 17χρονο μαθητή της – Χαμός στο σχολείο.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Θέλανε τόσο πολύ να το κρύψουν αλλά καρφώθηκαν για τα καλά!

Οι εποχές που οι καθηγήτριες ήταν με το βλέμμα χαμηλά πέρασαν και πλέον όλες είναι νέες και εντυπωσιακές γυναίκες, δεν λείπουν, ως αποδεικνύεται, και τα φλερτ με τους μαθητές.

Όπως αναφέρει το dete.gr εκείνη είναι γύρω στα 35 και ο νεαρός μαθητής της 17 Μαΐων. Αν και η κυρία προσπαθούσε να είναι όσο πιο διακριτική μπορούσε, τελικά δεν μπόρεσε να κρύψει την παράνομη σχέση της, με τον κατά 18 χρόνια μικρότερο μαθητή της. Τον οποίον τον μαθαίνει… και άλλα κόλπα!

Η καθηγήτρια είναι πραγματικά εντυπωσιακή γυναίκα και ελεύθερη. Όσο για τον μαθητή της, και αυτός επίσης, αρκετά όμορφος και καλογυμνασμένος. Η σχέση τους ξεκίνησε από πέρυσι την άνοιξη με τα καθιερωμένα πειράγματα! Και όπως δείχνουν τα πράγματα συνεχίζεται… και στην τρίτη Λυκείου!


Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου