Ο Βοτανικός θα μετατραπεί σε ¨Μουσουλμανικό ορμητήριο¨ - Μέτρα για να μην μετατραπεί η Ελλάδα σε Μουσουλμανικό κράτος.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Κατ’ αρχάς , θα πρέπει η κοινοπραξία (Κ/Ξ) «J&P ΑΒΑΞ Α.Ε. – ΤΕΡΝΑ Α.Ε. – ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. –ΙΝΤRΑΚΑΤ , στην οποία ανατέθηκε την 10/10/2016 η κατασκευή του ισλαμικού τεμένους εἰς τόν Βοτανικό … να ¨μην βιάζεται ¨ , διότι όλα θα αλλάξουν ποσοτικά και θεσμικά , αλλά και να μην ξεχνούν ότι την 8/11/2016 θα εκδικαστεί ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας  εἰς το Δ΄ Τμήμα αυτού  …. η από 16/6/2015 ὑπ΄ αριθμόν εκθέσεως καταθέσεως 1756/9.7.2015 αίτησις ακυρώσεως ὡς και η από 1/3/2016 ὑπ’ἀριθμόν εκθέσεως καταθέσεως 109/11.3.2016 πρόσθετοι λόγοι  ακυρώσεως ( ἐπί τῆς ἀνωτέρω αἰτήσεως ακυρώσεως )  ενώ έχει κατατεθεί και την 4/10/2016 ἡ ὑπ’ αριθμόν 3361 από 10/9/2016 αίτησις ακυρώσεως , κατά των πράξεων και αποφάσεων περί κατασκευής του ισλαμικού τεμένους εἰς τόν Βοτανικό .

Απευθυνόμαστε  λοιπόν στους Δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου και τους ζητάμε - στο όνομα του Ελληνικού λαού - να λάβουν αυτήν εδώ την ¨κατάθεσή μας ¨ υπόψη τους , ως να είμαστε εξεταζόμενοι μάρτυρες ενώπιον τους κατά την ανωτέρω εκδίκαση .

Τους ενημερώνουμε συνεπώς μέσα από τα μάτια ¨αστυνομικών του πεζοδρομίου ¨ ότι:

•Στην  Ελλάδα βρίσκονται ( επίσημα ) περί τους 835.000 μουσουλμάνοι εκ των οποίων οι 240.000 βρίσκονται στην Αττική .. Τούτο συνεπάγεται ότι η δημιουργία χώρων λατρείας των μουσουλμάνων δεν θα είναι ΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ , ως εκ τούτου , η δημιουργία  ενός τεμένους γίνεται για λόγους ¨πολιτικής ψυχοθεραπείας ¨

•Οι μουσουλμάνοι υπάρχου και αντιλαμβάνονται τον κόσμο ,  μέσα από τους κανόνες ενός θεοκρατικού μοντέλου διακυβέρνησης , όπερ σημαίνει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ σε κοινωνίες  άλλου  κράτους , παρά μόνο να συνυπάρξουν ειρηνικά …. εάν τους αφήσουν οι φανατικοί εξ αυτών .

•Το Ελληνικό Κράτος θα πρέπει ΠΑΝΤΑ να έχει θεσμικά , τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε κάθε δομή που θα βοηθάει στην ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ .

•Οι ίδιες οι μουσουλμανικές κοινότητες θα πρέπει να οργανωθούν έναντι των φανατικών μουσουλμάνων .

Δεδομένων των ανωτέρω , θα πρέπει ΤΩΡΑ να ληφθούν τα παρακάτω μέτρα , για να μην μετατραπεί η Ελλάδα σε ορμητήριο φανατικών Ισλαμιστών σε επτά χρόνια από σήμερα .

1-Να καταγραφούν ΕΠΊΣΗΜΑ  με ευθύνη των ιεροκηρύκων , όλοι οι χώροι προσευχής των μουσουλμάνων  σε όλη την Ελλάδα , ώστε να ΟΡΙΣΘΟΥΝ οι πλέον κατάλληλοι, σε συνεργασία  πάντα με τους τοπικούς άρχοντες ,  κτλ ….να δημιουργηθεί γενικό μητρώο δηλαδή .

2-Να διοριστεί με απόφαση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΟΥΦΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , δλδ με Προεδρικό διάταγμα , ο οποίος να ευθύνεται έναντι της ελληνικής πολιτείας για τα πεπραγμένα τους

3-Να αποφευχθεί με κάθε τρόπο η δημιουργία ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ  Τεμένων - Τζαμιών διότι τούτο θα οδηγεί στην δημιουργία ¨κλειστών μουσουλμανικών κοινοτήτων ¨  με επίκεντρο αυτά  ,και στην δημιουργία γκέτο στις παρυφές τους .

4-Να δημιουργηθούν δομές στα  σχολεία ( ξεχωριστές τάξεις ) όπου θα διδάσκονται οι μουσουλμάνοι την  θρησκεία τους , όταν όλοι θα έχουν μάθημα θρησκευτικών …. αγαπητέ κύριε Φίλη .

Δυστυχώς ,  δεν μπορούμε να μην διαχειριστούμε το πρόβλημα πλέον . Δυστυχώς η Εκκλησία της ΕΛΛΑΔΟΣ  είναι ΑΥΤΗ που πρέπει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στην ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ διάσταση … ΜΌΝΟ ΕΚΕΙ .

Οποιοσδήποτε  όμως  θα παρεκκλίνει από τα ανωτέρω,  θα υιοθετεί μέτρα αντισυνταγματικά και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ κατά του Ελληνικού Λαού .

Οποιοσδήποτε  παρεκλίνει των ανωτέρω με τον έναν ή τον άλλο τρόπο , θα πρέπει να βρει απέναντί του …την συνείδησή του .

Εάν όχι  , υπάρχει ο ΜΕΓΑΣ κίνδυνος να βρει ΑΠΈΝΑΤΊ ΤΟΥ ένα ολόκληρο λαό , και τότε απλά ….. δεν θα μπορεί ούτε να κρυφτεί  , μα ούτε και να ξεφύγει .


ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.police@gmail.com



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου