ΜΥΣΤΗΡΙΑ «καψουρό-απαγωγή» στο Αγρίνιο! ΑΡΠΑΞΑΝ νεαρή κοπέλα ενώ εργαζόταν στο ΧΩΡΑΦΙ!

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες της αρπαγής μιας νεαρής γυναίκας από έναν… ερωτοχτυπημένο 38χρονο και άλλους δύο συνεργούς του στη δημοτική ενότητα Θεστιέων του δήμου Αγρινίου, καθώς φαίνεται πως έγινε χωρίς τη θέλησή της!

Ένα συγγενικό πρόσωπο της 26χρονης κοπέλας κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο 38χρονος με τον οποίο γνωρίζονταν, την πλησίασε μαζί με τους δυο φίλους του, ενώ εκείνη εκτελούσε αγροτικές εργασίες σε ένα χωράφι, την έβαλαν στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το ίδιο πρόσωπο ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι η αρπαγή έγινε χωρίς τη συναίνεση της 26χρονης.

Η κοπέλα επικοινώνησε με τις αρχές μέσω του κινητού της, αλλά είναι άγνωστο τι είπε και δεν έχει γίνει γνωστό πού βρίσκεται και αν θέλει να παραμείνει με τον «απαγωγέα» της. Πάντως, οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγή ➤ taxalia

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου