ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ - Κεραυνός χτύπησε πολυκατοικία και έκανε τρύπα στην ταράτσα (Φωτό)

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Την ταράτσα πολυκατοικίας φέρεται να χτύπησε ένας κεραυνός στο κέντρο του Βόλου σήμερα τα ξημερώματα προκαλώντας ωστόσο μόνο υλικές ζημιές στο κτίριο…

4
Από τη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε, βλέπουμε πως ο κεραυνός σχεδόν άνοιξε τρύπα στην ταράτσα της πολυκατοικίας, ενώ από τον εσωτερικό χώρο του κτιρίου έχει υποχωρήσει το τσιμέντο και φαίνονται οι σιδεριές.

3_Page_3
Μαρτυρίες από πολλούς πολίτες της πόλης αναφέρουν ότι ήταν τόσο δυνατοί οι κεραυνοί που νόμιζαν ότι έγινε δυνατός σεισμός.

3_Page_2
Από την καταρρακτώδης βροχή και τους κεραυνούς προβλήματα δημιουργήθηκαν και στους δρόμους της πόλης αφού οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

taratsa
Πηγή ➤ makeleio

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου