Κι όμως έρχονται…Αλβανοί στο Αιγαίο για περιπολίες κατά των μεταναστών!

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Το ναυτικό της Αλβανίας στο Αιγαίο! Ότι τέλος πάντων υπάρχει από ναυτικό.Τα Τίρανα ανακοίνωσαν ότι θα στείλουν στο Αιγαίο και στην νατοϊκή δύναμη το σκάφος Ιλλυρία,με πλήρωμα 21 ανδρών.

Οι Αλβανοί θα εμφανιστούν στο Αιγαίο από τον Νοέμβριο και θα ΄χουν χώρο ευθύνης στο βόρειο Αιγαίο μεταξύ Λέσβου και Χίου.

Τώρα ποιο ναυτικό της Αλβανίας και ποια νατοϊκή δύναμη στο Αιγαίο…Το πρώτο έχει δυνατότητες που δεν έχουν καμία αξία.Η δεύτερη έχει δυνατότητες αλλά δεν τις αξιοποιεί για την αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος.

Αυτό που μένει βέβαια είναι ότι μια άκρως εχθρική προς την Ελλάδα χώρα,πρωοθείται απο τους “προστάτες” της στο Αιγαίο.

Πηγή ➤ militaire

Share on Google Plus

Elas Lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου