Νεκροθάφτης στην Ημαθία έπεσε νεκρός στο λάκκο που ο ίδιος έσκαβε.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πραγματική ειρωνεία της τύχης μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος το τραγικό περιστατικό..που συνέβη πριν από λίγες μέρες σε χωριό της Ημαθίας. Υπάλληλος του νεκροταφείου του χωριού, σε μια συνηθισμένη ημέρα στη δουλειά του, κλήθηκε να ανοίξει έναν τάφο για να ανασύρει από μέσα τα οστά του νεκρού που είχε πεθάνει προ εξαετίας.

Την ώρα που έσκαβε όμως το λάκκο, υπέστη καρδιακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να καταρρεύσει μέσα στον τάφο που άνοιγε.

Δυστυχώς, ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να επανέλθει και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Πηγή ➤ seleo

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :