Συμβαίνουν και αυτά - Η νύφη μέθυσε και αποκάλυψε τις παράξενες ορέξεις του γαμπρού στους φίλους του.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Πανικό στην τοπική κοινωνία έχουν προκαλέσει τα όσα διαδραματίστηκαν πρόσφατα στην δεξίωση γαμήλιας τελετής, στην Άρτα.

Όπως συνηθίζεται η νύφη τα ήπιε λίγο παραπάνω και όπως δεν… συνηθίζεται προέβη σε γαργαλιστικές αποκαλύψεις!

Φαίνεται πως η σεξουαλική συμπεριφορά του γαμπρού είχε προκαλέσει κάποιες εύλογες ανησυχίες στην μέλλουσα νύφη, η οποία όμως διάλεξε το πιο ακατάλληλο βράδυ για να μοιραστεί τις ανησυχίες της με τους φίλους του γαμπρού. Ρώτησε αρκετούς από αυτούς αν θεωρούσαν φυσιολογικές ορισμένες… τακτικές του συζύγου της πλέον στο κρεβάτι. Τα όσα άκουσαν οι προσκεκλημένοι ωστόσο ήταν τόσο γαργαλιστικά που άρχισαν γρήγορα να μεταδίδονται από στόμα σε στόμα, με αποτέλεσμα η… προβληματική και παράξενη ερωτική ζωή του ζευγαριού να συζητιέται σε όλα τα τραπέζια! Αισίως και σε ολόκληρη την πόλη!

Πηγή ➤voliotaki

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου