Σκηνές τρόμου χθές βράδυ στο Ωραιόκαστρο - Επενδυτές τα έκαναν γής μαδιάμ και μετά έκαψαν περιπολικό.(Αποκλειστικές φωτό).

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Δύο πρόσφυγες ένας εκ των οποίων ανήλικος έχασαν τη ζωή τους και ένας ακόμη τραυματίστηκε σε τροχαίο δυστύχημα έξω από τη δομή Φιλοξενίας Φέσσα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Τους τρεις πρόσφυγες παρέσυρε διερχόμενο Ι.Χ.. Εξαγριωμένοι πρόσφυγες επετέθηκαν και ανάγκασαν τον οδηγό του πολυτελούς αυτοκινήτου να κατέβει δια της βίας , τον προπηλάκισαν και εν συνεχεία έκαψαν το αυτοκίνητο του.Στο σημείο έσπευσαν τέσσερις κλούβες των ΜΑΤ και μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ για να ελεγχθεί η κατάσταση.

Ο οδηγός αναζήτησε καταφύγιο στο μόνιμο φυλάκιο της αστυνομίας που υπάρχει στο κέντρο, όμως οι πρόσφυγες επιτέθηκαν στο φυλάκιο στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο αστυνομικοί.

Ο 75χρονος οδηγός σώθηκε την τελευταία στιγμή απο τους φρουρούς του hotspot και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης δόθηκε σήμα για παράσυρση και όταν το πλήρωμα του ασθενοφόρου έφτασε στο σημείο δέχθηκε επίσης επίθεση και τράπηκε σε φυγή.

Στην συνέχεια έσπασαν και έκαψαν περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ που βλέπετε στις φωτογραφίες.
Για καλή τους τύχη το πλήρωμα του περιπολικού πρόλαβε εγκαίρως να απομακρυνθεί και να αποφύγει  τον κίνδυνο να καούν ζωντανοί.



Δεκάδες μηχανές της ΔΙΑΣ έφτασαν άμεσα στο χώρο  καθώς  και κλούβες των ΜΑΤ όπου και αποκατάστησαν την τάξη.



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου