Αμετανόητος ο παιδεραστής Σειραγάκης: Όλα έγιναν με τη θέληση τους.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 3 χθές το μεσημέρι στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο του Πειραιά η δίκη του Νίκου Σειραγάκη ο οποίος θεωρείται ο δράστης της πλέον ειδεχθούς υπόθεσης παιδεραστίας.

Είχε συλληφθεί το Δεκέμβριο του 2011 στο Ρέθυμνο. Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος από τακτικούς δικαστές και ενόρκους του Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά, στις 16 Μαΐου του 2013, για κατάχρηση σε ασέλγεια εις βάρος 36 ανηλίκων και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 401 ετών και κατά συγχώνευση 220 έτη ποινή κάθειρξης.

Εξετάστηκαν έξι μάρτυρες με τον Νίκο Σειραγάκη να είναι αμετανόητος για τις ασελγείς πράξεις λέγοντας ότι δεν θεωρεί ασέλγεια όλα όσα έκανε στα παιδιά, αρνείται τις κατηγορίες του βιασμού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλα αυτά ήταν στο πλαίσιο μύησης των παιδιών και πως ο ίδιος υπήρξε μέλος της διαδικασίας, ενός «κώδικα» στην προπονητική.

Όλα, ισχυρίστηκε, έγιναν με τη θέληση τους, γεγονός που εξόργισε τους γονείς που βρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα. Να σημειωθεί ότι κατέθεσαν και αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Η δίκη διεκόπη για τις 10 Νοεμβρίου οπότε και θα συνεχιστεί με την εισαγγελική πρόταση ,την απολογία του δράστη και τις αγορεύσεις συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου.

Πηγή ➤ ekriti.gr

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου