Ξεκίνησε η διαδικασία στελέχωσης των νέων ΟΠΚΕ, Πόσοι δήλωσαν συμμετοχή - Ποιοι αστυνομικοί αποκλείστηκαν.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Άρχισε η διαδικασία επιλογής κι εκπαίδευσης των αστυνομικών που θα στελεχώσουν τις πρώτες 4 από τις 24 ομάδες ΠΚΕ που οι υπουργικές εξαγγελίες προανήγγειλαν ότι θα
δημιουργηθούν, ώστε ν' αθροιστούν στις ήδη υπάρχουσες 24, ώστε να συγκροτηθεί ένας μικρός στρατός ισχυρής αστυνομικής δύναμης κρούσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, έχει ξεκινήσει η διαδικασία επιλογής των στελεχών μέσα από 130 εθελοντικές δηλώσεις συμμετοχής αστυνομικών, ώστε να προκύψει η νέα δύναμη των 40 χαμηλόβαθμων και 8 βαθμοφόρων.

Από το διαγωνισμό αποκλείστηκαν οι αστυνομικοί που προέρχονταν από μεταγωγών, ΜΑΤ-ΥΜΕΤ και άμεση δράση και από την ερχόμενη Τρίτη, σε μια εβδομάδα δηλαδή, θα αρχίσει με εντατικούς ρυθμούς η εκπαίδευση τους, ώστε να ξεκινήσει πολύ σύντομα η εφαρμογή των σχεδίων αστυνόμευσης δυτικής Αττικής και Εξαρχείων.

Στο επόμενο στάδιο, θα γίνει η αξιολόγηση των αστυνομικών που αποδεσμεύτηκαν από τα επίσημα για να επιλεχθούν όλοι όσοι θα υπηρετήσουν στις ΟΠΚΕ.

Πηγή ➤bloko

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου