Αλλάζει το όριο πρόσληψης στην Αστυνομία - Δείτε μέχρι ποια ηλικία.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Επεκτείνεται το όριο για πρόσληψη αστυνομικών, ενώ καταργείται και το ανώτατο όριο ηλικίας για εξειδικευμένα μέλη του Σώματος.

Στα 35 από τα 28 έτη που ίσχυε μέχρι σήμερα επεκτείνεται το όριο για πρόσληψη αστυνομικών, ενώ καταργείται πλήρως το ανώτατο όριο ηλικίας πρόσληψης για ειδικούς αστυνομικούς αλλά και εξειδικευμένων μελών της Αστυνομίας.

Οι πιο πάνω αλλαγές απορρέουν από πρόταση νόμου που κατέθεσε ο ΔΗΣΥ στη Βουλή με σκοπό τη διαγραφή του ορίου ηλικίας πρόσληψης ειδικών αστυνομικών, μετά από αναφορά της Επιτρόπου Διοικήσεως για ενδεχόμενη παραβίαση της αρχής της ίσης μεταχείρισης στην απασχόληση.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» με την τροποποίήση φαίνεται να συμφωνεί και το Υπουργειο Δικαιοσύνης, που κατέθεσε στην επιτροπή Νομικών σχετική εισήγηση. 

Να σημειώσουμε ότι από την πρόταση νόμου εξαιρούνται τα εξειδικευμένα μέλη του Σώματος.

Πηγή ➤ businesnews

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου