Η εγκληματικότητα χτύπησε κόκκινο - απόπειρα βιασμού μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Πειραιά.

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα ακόμα και σε πολυσύχναστες περιοχές της πρωτεύουσας

Απόπειρα βιασμού από άγνωστο άνδρα κατήγγειλε μία 26χρονη το περασμένο Σάββατο στην οδό Κλεισόβης στον Πειραιά.

Ξαφνικά, εκεί που περπατούσε στον δρόμο και μάλιστα μπροστά σε αρκετούς διερχόμενους, ένας άντρας 30-40 ετών με μαύρα μαλλιά που μιλούσε καθαρά ελληνικά την ακολούθησε από πίσω και μόλις την πλησίασε  άρχισε να της ψυθιρίζει πρόστυχες λέξεις.

Ο θρασύτατος άνδρας δεν δίστασε μάλιστα να σπρώξει την κοπέλα η οποία έπεσε και χτύπησε στο γόνατό της και τότε ο δράστης επιχείρησε να την τραβήξει προς το μέρος του.

Από τις φωνές τις κοπέλας, μία γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι και τους φώναξε, «τι κάνεις εκεί ρε, σήκω φύγε», με αποτέλεσμα να βρει ευκαιρία η νεαρή κοπέλα να τραπεί σε φυγή, όπως και ο άγνωστος άντρας που διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Παρά την άμεση επέμβαση της αστυνομίας δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη.

Πηγή ➤ newsbomb



Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου