"Kρατάμε την Ελλάδα ψηλά"

elas.lyste-blogspot

ΛΥΣΤΕ blog ➤ «Καλημέρα Ελλάδα, με ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια θα κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά, την Ελλάδα μας ψηλά. Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά Ελλάδα» είπε από το κόκπιτ του F16 Block 52+ ο επισμηναγός Σωτήρης Στράλης, ο οποίος συγκλόνισε για ακόμη μία φορά το κοινό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Η παρέλαση και η εμφάνιση των ανθρώπων εκείνων που αποτελούν τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, μας έκαναν για άλλη μια φορά περήφανους, κάτι για το οποίο οι Έλληνες την σημερινή εποχή της κρίσης έχουν απόλυτη ανάγκη να νιώθουν.

Αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, δύο λέξεις για τις οποίες οι Έλληνες ανέκαθεν έδιναν και θα δίνουν την ψυχή τους για να μην λείψουν από το μέλλον αλλά κι από τις αναμνήσεις του ένδοξου παρελθόντος που μας άφησαν παρακαταθήκη οι ένδοξοι πρόγονοι μας.

Με τη χθεσινή παρέλαση, αυτές οι δύο λέξεις, κατέκλυσαν για άλλη μια φορά κάθε Έλληνα, ενώ έδωσαν κουράγιο ώστε το πνεύμα να παραμείνει ζωντανό, να κρατήσουμε με περηφάνεια την σημαία ψηλά, να κρατήσουμε με αξιοπρέπεια το κεφάλι ψηλά!

Πηγή ➤ onduty

Share on Google Plus

elas lyste

"Περί ευθύνης: Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του "elas.lyste.blogspot.gr". Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο elas-lyste.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου